1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

910.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
773.50 ₺

"Bu asil 'Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük', tarihin zengin dokusunu modern bir dokunuşla buluşturuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:14 gr

"Bu asil 'Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük', tarihin zengin dokusunu modern bir dokunuşla buluşturuyor. Merkezdeki yakut rengi kristal taş, kırmızının en derin tonlarıyla göz kamaştırıcı bir etki yaratıyor ve asil bir parlaklık sunuyor. 925 ayar gümüş üzerinde ustaca işlenmiş Selçuklu arma motifleri, yüzüğe olağanüstü bir karakter ve derinlik kazandırıyor.

Altın rengi aksanların zarifçe taşın etrafını sardığı bu tasarım, Osmanlı ve Selçuklu sanatının en güzel örneklerinden esinlenerek hazırlanmıştır. Her açıdan dikkat çekici olan bu yüzük, antik detayları ve göz alıcı taşıyla, klasik estetiği ve modern tarzı bir arada arayanlar için mükemmeldir.

'Gündüzden geceye her anınıza uyum sağlayacak olan 'Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük', günlük kullanım için mükemmel bir aksesuar olmanın yanı sıra, özel davetlerde de stilinizi tamamlayacak bir ana parça olmaya adaydır."

Selçuklu Arma Motifli Yakut Rengi Kristal Taşlı Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0