1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Yeşil Detaylı Litvanya Kehribar Gümüş Yüzük - Zümrüt Bahçesi" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Yeşil Detaylı Litvanya Kehribar Gümüş Yüzük - Zümrüt Bahçesi

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

799.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
679.15 ₺

"Bu zarif gümüş yüzük, doğanın canlı renklerini ve klasik mücevheratın zarif çizgilerini birleştiriyor. Merkezi bir yıldız gibi parlayan, yumuşak tonlara sahip orijinal Litvanya kehribar taşı, yüzüğün lüks ve sıcak karakterini ortaya koyuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:9.00gr-10.00gr
Taş:Litvanya Damla Kehribar

 

"Bu zarif gümüş yüzük, doğanın canlı renklerini ve klasik mücevheratın zarif çizgilerini birleştiriyor. Merkezi bir yıldız gibi parlayan, yumuşak tonlara sahip orijinal Litvanya kehribar taşı, yüzüğün lüks ve sıcak karakterini ortaya koyuyor. Taşın çevresindeki ince altın rengi detaylar, kehribarın zengin rengini vurgularken, gümüşün siyah zemin üzerine serpiştirilmiş yeşil emaye ayrıntıları, bir zümrüt bahçesinin zarafetini yansıtıyor.

Yüzüğün yanlarında simetrik olarak dizilmiş bu yeşil detaylar, doğal bir düzen ve uyumu temsil ediyor ve zümrütün asaletini anımsatıyor. Gümüş üzerine hassas bir şekilde işlenmiş bu yeşil emaye desenler, bitkisel motiflerin ve doğanın sonsuz güzelliklerinin bir simgesi olarak, sofistike bir görünüm sunuyor.

Bu yüzük, baharın tazeliğini ve doğanın uyanışını parmaklarınıza getiriyor. Doğaseverler ve estetik tutkunları için kusursuz bir seçim olan bu parça, herhangi bir gardırobun doğal bir tamamlayıcısı olup, aynı zamanda her türlü ortamda göz alıcı bir aksesuar olarak öne çıkıyor. Bu parça, yalnızca estetik bir zevk sunmakla kalmaz, aynı zamanda doğanın ve yaşamın devamlılığını kutlayan bir sembol olarak da değerini koruyor."

 
 
 

Yeşil Detaylı Litvanya Kehribar Gümüş Yüzük - Zümrüt Bahçesi Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0