1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,170.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
994.50 ₺

"Bu 'Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük', geçmişten gelen esintileri çağdaş bir dokunuşla buluşturan eşsiz bir tasarıma sahiptir.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş 
Ağırlık:18 gr

"Bu 'Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük', geçmişten gelen esintileri çağdaş bir dokunuşla buluşturan eşsiz bir tasarıma sahiptir. Koyu kızıl garnet taşı, gizemi ve tutkuyu temsil ederken, 925 ayar gümüş üzerindeki oyma işçiliği ve altın rengi detaylar, yüzüğe asil bir hava katıyor.

Dikkat çekici garnet taşı, ışığı farklı açılardan kırarak etrafına zarif bir parlaklık yayar. Gümüş yüzey üzerindeki geleneksel motifler, sanatkarların usta işçiliğini sergilerken, altın rengi vurgular, tasarımın lüks karakterini öne çıkarıyor. Kullanılan her malzeme ve uygulanan her teknik, bu parçayı yalnızca bir yüzükten daha fazlası yapar; bir tarih parçası, bir hikaye ve bir miras niteliğinde.

Her giyim tarzına sofistike bir dokunuş ekleyecek olan bu yüzük, günlükten özel günlerinize kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunar. 'Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük', sahibine benzersiz bir estetik ve derin bir anlam katma sözü veriyor."

Antik Vizyon Kızıl Garnet Taşlı Detaylı Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0