1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

1,030.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
875.50 ₺

"Bu göz alıcı 'Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük', geçmişin ruhunu modern bir tasarım anlayışıyla buluşturuyor.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:15.8 gr

"Bu göz alıcı 'Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük', geçmişin ruhunu modern bir tasarım anlayışıyla buluşturuyor. Büyük ve canlı kızıl garnet taşının büyüleyici derinliği, yüzüğün her açıdan göz kamaştırmasını sağlıyor. 925 ayar gümüş üzerindeki işlemeli detaylar ve sembolik Osmanlı arması, bu parçaya otantik ve asil bir hava katıyor.

Geleneksel oyma teknikleri kullanılarak elde hazırlanan yüzüğün her yönü, usta işçiliğin ve titizliğin bir kanıtı. Altın renkli süslemeler ve taş etrafındaki mikro detaylar, bu takı parçasına lüks ve ihtişamlı bir görünüm verirken, içerdiği tarih ve hikaye, onu sadece bir aksesuardan çok daha fazlası yapar.

Bu yüzük, zengin kültür mirasımızın bir parçasını günümüzün moda dünyası ile buluşturuyor. Her türden etkinlikte zarif bir izlenim bırakmak ve kıyafetlerinize tarihi bir dokunuş eklemek isteyenler için mükemmeldir. 'Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük', sofistike ve bilinçli bir seçimle, her zaman stil sahibi bir görünüm sunar."

Geleneksel Motifli Osmanlı İmzası Kızıl Garnet Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0