1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

703.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
597.55 ₺

Zengin tarihini modern tasarımla buluşturan bu 'Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük', erkeksi tarzıyla göz doldurur.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:10.84 gr

Zengin tarihini modern tasarımla buluşturan bu 'Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük', erkeksi tarzıyla göz doldurur. Canlı zümrüt yeşili akik taşın asaletini ve doğanın canlılığını temsil ederken, altın rengi bezemelerle çevrilidir, bu sayede dikkat çekici bir kontrast oluşturarak sofistike bir görünüm sunar.

925 ayar gümüşten ustalıkla işlenmiş bu yüzük, sağlamlık ve kalitenin birleştiği bir eserdir. Gümüş üzerindeki oksitlenmiş desenler ve zarif süslemeler, Osmanlı döneminin görkemli sanatını yansıtarak, her ayrıntıda tarih kokan bir hava saçar.

Bu 'Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük', şıklığını ön planda tutan erkekler için idealdir. Özgün tasarımı ve kusursuz işçiliği ile geleneksel ve modern stilin mükemmel uyumunu sergileyen bu yüzük, kullanıcısına her ortamda kendinden emin bir duruş sağlayacaktır. Günlük kullanımdan özel etkinliklere kadar her anınızda sizinle olacak bu parça, erkek takı koleksiyonlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelecektir.

Zümrüt Yeşili Akik Taşlı Osmanlı İmzalı Gümüş Erkek Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0