1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

988.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
839.80 ₺

"Tarihin derinliklerinden esinlenen bu 'Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük', tarih ve zarafeti bir arada arayanlar için ideal bir seçimdir.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:15.20 gr

"Tarihin derinliklerinden esinlenen bu 'Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük', tarih ve zarafeti bir arada arayanlar için ideal bir seçimdir. Merkezinde yer alan koyu kızıl garnet taşı, güç ve asaletin simgesi olarak parlıyor. Yüzüğün yan kısmını süsleyen Selçuklu arması, bu parçaya benzersiz bir kimlik ve anlam katıyor.

925 ayar gümüş üzerinde usta eller tarafından işlenmiş bu yüzük, Selçuklu döneminin sanatını ve mimarisini modern bir estetikle buluşturuyor. Filigree teknikleriyle detaylandırılan bu zarif yüzük, altın rengi vurgularla süslenmiş ve her açıdan dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Garnet taşının çevresindeki küçük taşlar, yüzüğe ek bir parıltı katarak, gösterişli bir atmosfer yaratır.

Bu yüzük, geleneksel ve çağdaş unsurları ustaca harmanlayarak, giyiminize tarihi bir dokunuş ekler. 'Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük', kıyafetlerinize otantik bir şıklık katmanın yanı sıra, anlamlı bir hediye olarak da değerini korur."

Selçuklu Arması Detaylı Garnet Taşlı Zarif Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0