1000₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
" Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük" Başarılı bir şekilde sepete eklenmiştir.

Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük

1 2 3 4 5    Ürüne henüz yorum yapılmamış

711.00 ₺
Açılışa Özel Havale ile %15 İndirim
604.35 ₺

Bu 'Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük', tarihi simgeler ve çağdaş tasarımın nadide bir birleşimidir.


100% Orjinal Ürün
Tüm Ürünlerimiz Sertifikalıdır.
Kredi Kartına
Taksit İmkanı
Mağazadan
Teslim
1000 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Maden:925 Ayar Gümüş
Ağırlık:10.95 gr

Bu 'Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük', tarihi simgeler ve çağdaş tasarımın nadide bir birleşimidir. Merkezi bir yakut rengi kristal taşın göz alıcı parıltısı, altın renkli detaylarla güçlendirilmiş ve gümüşün asil dokusuyla kusursuz bir uyum içindedir. Yüzüğün kenarlarını süsleyen özenle işlenmiş Osmanlı tuğrası motifleri, bu parçaya derin bir kültürel bağlam ve benzersiz bir karakter kazandırıyor.

925 ayar gümüşten ustalıkla dökülmüş ve karmaşık desenlerle zenginleştirilmiş bu yüzük, el işçiliğinin zarif detaylarına dikkat çeker. Taşın çevresini sararak oluşturulan detaylı çerçeve, yüzüğün lüks ve gösterişli bir görünüm kazanmasını sağlar. Bu parça, Osmanlı sanatının incelikli esintilerini modern takı tasarımıyla harmanlayarak, tarzınıza otantik bir dokunuş eklemek isteyenler için idealdir.

Her fırsatta kendine güvenen, stil sahibi kişiler için tasarlanan 'Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük', sizi geçmişin ihtişamına doğru bir yolculuğa çıkaracak ve her daim ilham verecek

Osmanlı Tuğrası İşlemeli Yakut Rengi Kristal Gümüş Yüzük Ürün için yorum bulunamadı.

Ürünü değerlendir

Benzer Ürünler

------WebKitFormBoundaryAeO2BNTHXxdGMpXg Content-Disposition: form-data; name="overwrite" 0